Gysels

Bekijk alle afbeeldingen

Sinds 1886 is de familie Gysels bezig met bewerken van vers vlees en het verfijnen van smaken in charcuterie. Tien jaar geleden begon Philippe Gysels in de slagerij te Schilde. Na de sluiting van de vestiging in Merksem kwam er plaats voor nieuw initiatief. Tijdens die periode werd een pand in Antwerpen overgenomen. Een nieuwe vestiging van Slagerij Gysels, nu te Antwerpen, waar zij graag iedereen verwelkomen. Philippe Gysels leerde zijn vak in de slagerij van zijn familie. Met de grootste ernst kreeg hij het vak uitgelegd van vader en nonkels. Zij hebben op hun beurt alles van hun vader geleerd. En zo gaan we terug naar 1886 toen Francois Gysels zijn beenhouwerij begon in Merksem. Het assortiment zag er toen heel anders uit. Veel rustieker en groffer, maar met hetzelfde doel voor ogen… kwaliteit en service bieden elke dag opnieuw! Dit vertaalt zich in het ruime assortiment van kwalitatieve producten. Als zij iets in de toonbank leggen, wordt het eerst onder een culinair vergrootglas gehouden. Gysels wil dan ook alles inzetten op een smaakvol assortiment, daar wordt immers iedereen vrolijk van.

Gysels
Gysels
Nationalestraat 106
2000 Antwerpen

Email:
Telefoonnummer:
03 232 33 91