Game Of Thrones in Antwerpen

Game Of Thrones in Antwerpen
2 minuten lezen

De verkiezingen komen dichter en dichter bij. Al een geluk mogen wij stemmen op 26 mei voor de Europese, federale en regionale regeringen. In Westeros gaat het er heel anders aan toe. Waar de White Walkers op het punt staan potten te breken. Het laatste seizoen van Game Of Thrones is gisterennacht van start gegaan. Wie het nog tot woensdag kan volhouden, zonder spoilers, zal in een prachtige setting de eerste aflevering kunnen bekijken in Black Smoke.

Dat dit jaar het einde van George R.R.Martin’s verhaal aankodingd is spijtig, al kunnen we er zeker het beste van maken. Het geniale verhaal, herschreven voor TV door Benioff en D.B.Weiss vertelt de clash tussen families die allemaal recht (denken te hebben) op de Throne. De White Walkers zijn door The Wall gebroken en komen in snel tempo op Jon Snow, Daenerys en Cersei af. Gaan ze de handen in elkaar kunnen slaan om het kwaad af te weren of gaan de ego’s overwinnen en hen fataal worden? Welke zotte wendingen staan er dit seizoen op ons te wachten? Wij kijken er alvast enorm naar uit en we zijn niet de enige!

Restaurant Black Smoke wordt tijdens de GoT-periode overgenomen door Telenet en in een nieuw jasje gestoken. Brandende drakeneieren en zwaarden doen je helemaal in Westeros wanen. De eerste aflevering kan je woensdag (17/04) gaan bekijken, of herbekijken. De pop-up blijft nog tot 19mei open, wanneer de bloedstollende finale een einde zal breien aan de grootste, beste, plot-twistende serie van deze eeuw.